طرز تهیه دسر بستنی و هلو

طرز تهیه دسر بستنی و هلو

ice1 cream2 peaches طرز تهیه دسر بستنی و هلو

 

مواد لازم برای تهیه دسر بستنی و هلو :

آرد   دو سوم پیمانه
 شکر یک چهارم پیمانه 
 بکینگ پودر سه چهارم پیمانه 
 کره یخ زده  ۳ قاشق چایخوری
عصاره وانیل دو الی دو و نیم قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ ۴ عدد
شکر یک دوم پیمانه
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
هلوی تازه و خرد شده یک پیمانه
مربای هلو ۱ پیمانه
وانیل ۱ قاشق چایخوری
شیر نارگیل ۱ پیمانه

 

طرز تهیه دسر بستنی و هلو :
قبل از هر کاری فر را روی ۳۵۰ درجه سانتی گراد قرار دهید و اجازه دهید تا تمام نقاط فر هم دما شوند. آرد، شکر و بکینگ پودر را درون یک کاسه متوسط بریزید و با هم ترکیب کنید. کره را به آن اضافه کنید و با چنگال هم بزنید تا به یک ترکیب یک دست و لطیف برسید.

خمیر به دست آمده را در نوارهای 2 سانتیمتری روی سینی گاز بچینید و برای مدت 15 دقیقه درون فر قرار دهید تا بپزد.

 

بیشتر:  طرز تهیه پیراشکی مرغ و سبزیجات

برای آماده کردن بستنی، شکر، نشاسته ذرت و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید تا یک سس لطیف به دست آید. آن را تحت یک حرارت ملایم و در مدت طولانی قرار دهید تا بپزد و در تمام مدت لازم است که آن را هم بزنید تا زمانی که مخلوط تان کمی غلظت پیدا کند و ضخیم شود.

می‌توانید از بستنی وانیلی آماده استفاده کنید و آن را با مربای هلو ترکیب کنید و دوباره در فریزر قرار دهید تا سفت شود.

 

نصف پیمانه از مربای هلو، عصاره وانیل و شیر نارگیل را درون مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. آن‌ها را درون یک ظرف در دار بریزید و آن را درون کاسه بستنی ساز بریزید و اجازه دهید تا حاضر شود.

 

یک لایه بستنی درون ظرف سروتان بریزید کمی از مربای هلو روی آن بریزید و مقداری از خمیرهای پخته شده را روی آن قرار دهید و این مراحل را تکرار کنید تا موادتان به اتمام برسد. در نهایت روی آن را بپوشانید و تا زمان سرو درون فریزر قرار دهید و هنگامی که خواستید این دسر را سرو کنید روی آن را با هلوهای تکه تکه شده تزیین کنید.

 

بیشتر:  طرز تهیه بستنی میوه ای مخلوط

نوشته طرز تهیه دسر بستنی و هلو اولین بار در روبکا. پدیدار شد.

لینک منبع

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه استیک (یا مرغ) فاجیتاس

طرزتهیه استیک فاجیتاس روش پخت استیک فاجیتاس استیک فاجیتاس، یکی از غذاهای فرنگی است که …