طرز تهیه اریس کاکائویی کشی

طرز تهیه اریس کاکائویی کشی

eris1 cacao preparation1 طرز تهیه اریس کاکائویی کشی

 

مواد لازم برای تهیه اریس کاکائویی کشی :

شیر  ۲ پیمانه 
 شکر نصف پیمانه 
کاکائو  نصف پیمانه 
کره   ۲۵ گرم
خلال پسته به میزان لازم

 

طرز تهیه اریس کاکائویی کشی :

همه مواد را با هم مخلوط کنید و داخل یک قابلمه ترجیحاً لعابی یا مسی بریزید، بگذارید روی حرارت ملائم تا بجوشد، وقتی جوشید حرارت را کم کنید و گاهگاهی هم بزنید تا ته کاسه نچسبد.

 

وقتی غلظت آن مثل فرنی شد از روی حرارت بردارید.

 

کف یک سینی پلاستیک بکشید و مایع رو بریزید توی آن و صاف کنید بعد روی آن را با پسته بپوشانید، بگذارید ۵ ساعت در دمای معمولی اتاق بماند تا خودش را بگیرد، بعد به صورت مستطیل برش بزنید.

 

میزان کاکائو بستگی به خودتان دارد می‌توانید کم یا زیاد کنید هرچقدر بیشتر باشد شکلات شما تیره تر می شود. ریس های حاضری را داخل کپسول های پلاستیکی می پیچند تا خشک نشوند.

بیشتر:  روش تهیه شیر زنجبیل + فواید شگفت انگیز شیر زنجبیل

 

نکته: در قنادی ها به جای شیر از گلوکز استفاده می شود اما کار با گلوگز در منزل مشکل میباشد.

 

اریس شیری کشی: این اریس نیز در دو نوع پسته‌ای و آسان در معرض می باشد. مثل کاکائوئی میباشد تنها کاکائو را حذف کنید و در اواخر پخت کمی وانیل به آن افزایش کنید.

متن طرز تهیه اریس کاکائویی کشی اولین بار در روبکا. پدیدار شد.

لینک منبع

مطلب پیشنهادی

7 طرز تهیه سالاد رژیمی مرغ برای کاهش وزن

(*7*) انواع سالاد رژیمی با مرغ طرز تهیه سالاد رژیمی چربی سوز و خوشمزه! گوشت …