طرز تهیه تاس کباب بادمجان و به

طرز تهیه تاس کباب بادمجان و به

grilled2 eggplant goat1 طرز تهیه تاس کباب بادمجان و به

 

طرز تهیه تاس کباب بادمجان و به

 

تاس کباب یک خوراک گوشتی سنتی و خیلی خوشمزه می باشد که همراه با سبزیجات مختلفی درست می شود. برای تهیه این غذای لذیذ مواد را لایه لایه روی هم چیده و می پزیم.

 

مقدار : ۴ نفر

زمانه آماده سازی و پخت: ۲ ساعت

سطح دشواری : آسان

 

مواد لازم برای تهیه تاس کباب بادمجان و به :

 گوشت گوسفندی یا گوساله نیم کیلو (۵۰۰ گرم) 
 به ۴ رقم میانه 
 بادمجان ۳ رقم میانه 
سیب زمینی  ۲ رقم میانه 
گوجه فرنگی ۴ رقم میانه
هویج ۳ رقم میانه
آلو خورشتی ۸-۱۰ رقم
رب گوجه رنگی ۲ قاشق غذاخوری
آب یا آب گوشت ۱ لیوان
لیمو ترش ۱ رقم کوچک
سیر رنده شده یا پودر سیر یک قاشق سوپخوری
فلفل چیلی ۱ رقم
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه و فلفل قرمز از هر کدام نصف قاشق چایخوری
بیشتر:  طرز تهیه شکلات صبحانه خانگی

 

طرز تهیه تاس کباب بادمجان و به :

اگر از گوشت گوسفندی استفاده کنید همراه با مواد می پزد ولی اگر از گوشت گوساله استفاده کنید باید اول آن را بپزید.

 

گوشت گوساله را پاکیزه بشویید و به قطعات خورشتی ریز برش دهید.

یک قابلمه بزرگ را روی اجاق کمی گرم کنید مقداری روغن ته قابلمه بریزید، پیاز را نگینی خرد کنید و داخل روغن به مدت ۵ لحظه داغ‌کردن دهید، گوشت را افزایش کنید و حدود ۵ لحظه داغ‌کردن دهید تا رنگ گوشت تحول کند.

مقداری آب روی گوشت ریخته و به مدت یک ساعت بپزید. (اگر گوشت را داخل زودپز میپزید ۳۰ لحظه کافی می باشد.)

 

بادمجان ها را پاکیزه شسته و پوست بکنید و به قطعات مربعی شکل یا دایره ای برش دهید، به مدت نیم ساعت داخل آب و نمک بریزید تا تلخی بادمجان ها گرفته شود سپس آبکش کنید.

پیاز، سیب زمینی و گوجه فرنگی و بِه را حلقه حلقه برش دهید.

بیشتر:  طرز تهیه حلوا کیک

 

وقتی همه مواد آماده شد، هر لایه را که می چینید مقدار کمی نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز آب لیمو ترش و سیر را روی مواد بپاشید. (در صورت میل‌کردن می توانید سیر را حذف کنید.)

داخل یک قابلمه میانه ابتدا پیاز حلقه حقه شده، گوشت خرد شده، و هویج و بادمجان را کف قابلمه به ترتیب صف صف بچینید.

 

یک لایه بِه خرد شده روی آنها بچینید، سپس یک صف سیب زمینی روی آن قرار دهید.

گوجه فرنگی حلقه حلقه شده را روی سیب زمینی ها بچینید. گوجه فرنگی زود له می شود آن را آخر بچینید.

بدون اینکه آب افزایش کنید قابلمه را روی حرارت خیلی ملایم به مدت ۱۰ لحظه قرار دهید تا کمی آب بیندازد.

 

در این دوری دو قاشق رب گوجه فرنگی را همراه با یک لیوان آب گوشت یا آب معمولی مخلوط و یک رقم فلفل چیلی افزایش کنید و روی حرارت ملایم به مدت ۱۰ لحظه بپزید. سپس آن را روی مواد داخل قابلمه بریزید تا به مدت ۲۰ لحظه بپزید.

بیشتر:  طرز تهیه دسر موزی

بعد از بیست لحظه پخت، آلو خورشتی را که شسته اید روی تاس کباب بریزید و اجازه دهید حدود نیم ساعت بپزد.

تاس کباب را داخل کاسه بکشید و سرو کنید.

 

جمله طرز تهیه تاس کباب بادمجان و به اولین بار در روبکا. پدیدار شد.

لینک منبع

مطلب پیشنهادی

7 طرز تهیه سالاد رژیمی مرغ برای کاهش وزن

(*7*) انواع سالاد رژیمی با مرغ طرز تهیه سالاد رژیمی چربی سوز و خوشمزه! گوشت …