طرز تهیه جوجه فسنجان

طرز تهیه جوجه فسنجان

make2 forshan chicken1 طرز تهیه جوجه فسنجان

 

طرز تهیه جوجه فسنجان

 

طرز تهیه جوجه فسنجان :

من دو تا سینه مرغ را به اندازه تقریبا دو سانتی برش زدم و چند ساعت تو مخلوط پیاز خرد شده (یا آب پیاز) و نمک و فلفل و دو قاشق رب انار ترجیحا ترش یا ملس، و حدود ۱۰۰ گرم گردو آسیاب شده و کمی زعفران گذاشتم بماند تا مزه دار شود.

 

بهتر است داخل زیپ کیپ یا ظرف در دار باشد.

 

بعد چند تا سیخ چوبی را از قبل در آب کمی خیس کردم تا موقع پخت نسوزد. جوجه ها را به سیخ کشیدم سپس تابه رژیمی را چرب کردم و سیخ های جوجه را داخل آن چیدم و گذاشتم تا وقتی که بپزد. اول شعله را بیشتر کردم خیلی آب نندازد بعد کم کردم تا مغز پخت شود. 

 

دقت کنید اگر زیاد بماند یا شعله زیاد باشد به خاطر وجود گردو و رب انار زود می سوزد و سیاه می شود. من کلا بالا سر آن بودم و دائم می چرخاندم. 

بیشتر:  طرز تهیه 2 نوع املت کاهو

البته می توانید کبابی هم بکنید یا داخل فر هم درست کنید. اصل آن هم کبابی است ولی کلا با هر روشی خوشمزه می شود. 

اگر اهل غذای ترش و ملس هستید حتما امتحان کنید فوق العاده است حتما آن را امتحان کنید.

 

نوشته طرز تهیه جوجه فسنجان اولین بار در روبکا. پدیدار شد.

لینک منبع

مطلب پیشنهادی

7 طرز تهیه سالاد رژیمی مرغ برای کاهش وزن

(*7*) انواع سالاد رژیمی با مرغ طرز تهیه سالاد رژیمی چربی سوز و خوشمزه! گوشت …