طرز تهیه نان لواش خانگی

طرز تهیه نان لواش خانگی

homemade2 bread1 طرز تهیه نان لواش خانگی

 

طرز تهیه نان لواش در منزل

 

مواد لازم برای تهیه نان لواش خانگی :

آرد  ۲ لیوان 
 خمیر مایه  یک و یک دوم قاشق چایخوری
 نمک  یک دوم قاشق چایخوری
 آب ولرم  به مقدار کافی حدودا یک لیوان
روغن سه قاشق سوپخوری
شکر یک قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه نان لواش خانگی:

در کاسه مناسبی آرد الک شده + نمک + خمیر مایه را مخلوط کرده و شکر (می توانید خمیر مایه را قبلا به عمل آورده بعد افزایش نمایید) سپس روغن و آب ولرم (در حدی که تنها گرم‌ باشه کافی میباشد) را کم کم به مواد افزایش می کنیم تا موقعی که خمیر به دست نچسبد. حدودا ۱۰ لحظه ورز داده بعد رویش را دستمال کشیده و ۱ ساعتی  در جای گرم استراحت می دهیم تا حجم خمیر ۲ مساوی شود.

 

بعد دوباره چند لحظه ورز داده به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته چانه درست کرده چانه ها را درسینی که آرد پاشیده ایم قرار داده رویشان را پوشانده حدودا ۵ لحظه استراحت می دهیم.

بیشتر:  طرز تهیه خورش کدو و بادمجان

 

چانه ها را روی سطحی که آرد پاشی کرده ایم با وردنه  نازک باز کرده. یک تابه نسوز (من از تابه جنس روحی استفاده کردم و آن را وارونه روی اجاق گاز گذاشتم) را  روی گاز گرم کرده خمیر باز شده را با دو دست برداشته و روی تابه قرار داده یک جهت آن که پخت برگردانده و جهت دیگر را نیز می پزیم.

 

جمله طرز تهیه نان لواش خانگی اولین بار در روبکا. پدیدار شد.

لینک منبع

مطلب پیشنهادی

7 طرز تهیه سالاد رژیمی مرغ برای کاهش وزن

(*7*) انواع سالاد رژیمی با مرغ طرز تهیه سالاد رژیمی چربی سوز و خوشمزه! گوشت …