طرز تهیه سیب کاراملی

طرز تهیه سیب کاراملی

caramel1 apple1 طرز تهیه سیب کاراملی

 

مواد لازم برای تهیه سیب های کاراملی :

 کرم کارامل وانیلی 400 گرم 
آب دو قاشق غذاخوری 
سیب  4 رقم
گردوی خرد شده به مقدار لازم برای تزیین
شکلات رنگی یا اسمارتیز ریز به مقدار لازم برای تزیین
شکلات چیپسی خرد شده  به مقدار لازم برای تزیین 

 

طرز تهیه سیب کاراملی برای 4 نفر :

400 گرم کرم کارامل وانیلی را داخل یک قابلمه کوچک بریزید و دو قاشق غذاخوری آب به آن افزایش کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و روی شعله میانه، به طور مدام هم بزنید تا یکنواخت شود سپس قابلمه را از روی شعله بردارید و سیب را داخل کارامل داغ فرو کنید.

 

سیب را روی فویلی که با روغن چرب کرده اید، بگذارید و اطراف آن با قاشق، کارامل داغ بریزید. سپس آن را 30 لحظه داخل یخچال بگذارید تا خنک شود و خودش را بگیرد. برای تزیین با شکلات چیپسی خرد شده که ذوب کرده اید به کمک ماسوره روی آن خطوطی ایجاد کرده و در آخر با گردوی خرد شده، شکلات رنگی یا اسمارتیز ریز تزیین می کنیم.

بیشتر:  طرز تهیه خورش کدو و بادمجان

 

از این سیب های کاراملی می توانید در مراسم تولد و مهمانی های عصر استفاده کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

جمله طرز تهیه سیب کاراملی اولین بار در روبکا. پدیدار شد.

لینک منبع

مطلب پیشنهادی

7 طرز تهیه سالاد رژیمی مرغ برای کاهش وزن

(*7*) انواع سالاد رژیمی با مرغ طرز تهیه سالاد رژیمی چربی سوز و خوشمزه! گوشت …