طرز تهیه شیر برنج مکزیکی
مواد لازم برای شیر برنج مکزیکی :
برنج | 1 پیمانه |
شیر | 7 پیمانه |
شیر عسلی | نصف قوطی |
چوب دارچین | 4 رقم |
هویج | 1 رقم |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
خامه (دلخواه) | 100 گرم |
کشمش یا مویز | یک سوم پیمانه |
کره | 20 گرم |
طرز تهیه شیر برنج مکزیکی :
ابتدا شیر را داخل قابلمه بریزید و چوب های دارچین را به آن افزایش کنید. قابلمه را روی حرارت بگذارید.
برنج را باید از ۴ ساعت قبل خیس کنید. به محض جوش آمدن شیر، برنج را افزایش کنید. اجازه بدهید چندتا قل بخورد بعد حرارت را کم کنید تا برنج بپزد و کاملا مغز پخت شود. من از برنج ایرانی نو استفاده کردم. اگر شما از برنج دیگری استفاده می کنید، ممکن می باشد نیاز باشد اول کمی برنج ها را با یک پیمانه آب بپزید بعد شیر را افزایش کنید.
هر از گاهی هم بزنید که ته نگیرد، بعد از مغز پخت شدن برنج، هویج رنده شده را افزایش کنید و اجازه بدهید ده لحظه دیگر بپزد.
وانیل را به قابلمه افزایش کنید.
من نصف قوطی شیر عسل را افزایش کردم. شما می توانید با توجه به ذائقه تان میزان شیرینی آن را کم یا زیاد کنید.
شیر برنج را خوب هم بزنید. در قابلمه را ببندید، حرارت را خیلی کم کنید و اجازه بدهید یک ربع دیگر پخته شوند. بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید و خامه را افزایش کنید. اگر می خواهید شیربرنجتاون رژیمی باشد خامه را حذف کنید.
دیگ شیر برنج را داخل یک کاسه آب سرد بگذارید و مرتب هم بزنید تا خنک شود. در حین هم زدن چوب های دارچین را هم دربیاورید.
کره را داخل ماهیتابه ذوب کنید و کشمش ها را داغکردن بدهید.
کشمش را به شیربرنج افزایش کنید و هم بزنید.
شیر برنج را داخل کاسه در دار بریزید و بگذارید یخچال تا کاملا خنک شود. بعد می توانید نوش جان کنید.
متن طرز تهیه شیر برنج مکزیکی اولین بار در روبکا. پدیدار شد.
لینک منبع